Font Size

Layout

Cpanel

Dostali sme ocenenie za Deň krivých zrkadiel!

Dňa 3.12.2013 sa pri príležitosti Medzinárodného dňa osôb so zdravotným postihnutím uskutočnil benefičný galavečer spojený s vyhlásením výsledkov VII. etapy súťaže „Samospráva a Slovensko bez bariér 2010 – 2013“.

V rámci súťaže Samospráva a Slovensko bez bariér 2010 – 2013 boli posudzované projekty, ktorých hlavným cieľom bolo najmä odstraňovanie architektonických, duchovných, kultúrnych a spoločenských bariér. Záštitu nad galavečerom prebrali najvyšší ústavní činitelia.

Dostali sme ocenenie za Deň krivých zrkadiel!

Združenie na pomoc ľuďom s mentálnym postihnutím v SR získalo ocenenie v kategórii „Špeciálne ceny“ a „Umelecké projekty“ za projekt Deň krivých zrkadiel v hlavnom meste SR, Bratislave, a v ďalších 11 slovenských mestách. Ocenenie za riaditeľku Republikovej centrály ZPMP v SR, Ivetu Mišovú, prevzala Patrícia Garajová Jarjabková.

„Slovensko bez bariér“ je projekt, ktorý vznikol v roku 1999 z iniciatívy Asociácie organizácií zdravotne postihnutých občanov SR („AOZPO SR“), občianskeho združenia GEMMA ´93 a Únie miest Slovenska („ÚMS“) s cieľom aktivizovať celú spoločnosť, ale najmä mestské a obecné samosprávy k zlepšeniu životných podmienok a integrácii zdravotne postihnutých občanov.

Sledujte nás

Sme aj na sociálnych sieťach.
Sledujte nás a spojte sa s nami!

Sponzor webu:


Ďakujeme za bezplatný webhosting od firmy Websupport

Práve tu je 111 návštevníkov a žiadni členovia on-line

Nachádzaš sa tu: Home Témy Blog Dostali sme ocenenie za Deň krivých zrkadiel!